Program

Amiralens storband

Äntligen, säger vi till det 17 man starka Amiralens Storband som precis har fyllt 50 år. Nu är den pigga och livskraftiga 50-åringen här! De bjuder på härlig storbandsjazz tillsammans med de två vokalisterna Rosa Rydberg och Petri Soikkeli. Presentatör: Jan Olsson (Jolson)

På grund av osäkerheten kring coronaviruset kommer det endast att vara möjligt att beställa en smörgås (rostbiff, lax eller vegetariskt) à 60 kr i pausen. Dryck ingår ej!

OBS! Datumändring till Fredag 22 april 2022  kl.19.00 Medborgarhuset i Staffanstorp
Biljettpris endast konsert: Medlem 180 kr, ej medlem 230 kr, studerande under 26 år 60 kr
Biljettpris med smörgås: Medlem 240 kr, ej medlem 290 kr, studerande under 26 år 120 kr


Nya friska Tage med Hasse! – Kalle Lind, sångerskan Mimi Terris och Olof Löfgren Eminent Five Trio

Den underfundige ”snetänkaren” Kalle Lind kåserar om Hasse & Tage och alla deras geniala revynummer.
Sångerskan Mimi Terris förgyller kvällen ännu mer med att återge oförglömliga kupletter till ackompanjemang av Olof Löfgren Eminent Five Trio. En riktigt underhållande nostalgitripp för alla åldrar.


OBS! Flyttad till hösten 2022 eller våren 2023 på grund av Covid


Dead or alive – balladen om Kate Warne med Malmö opera

Se fantastiska Sara Lehmann och Oscar Pierrou Lindén i huvudrollerna i den nyskrivna musikalen, baserad på verkliga händelser, om världens första kvinnliga detektiv, Kate Warne. År 1856 fick Kate, som nybliven änka bara 23 år gammal, anställning på Pinketon National Detective Agency i Chicago. I en tid då det var otänkbart att en kvinna jobbade som deckare lyckades hon få ägaren att inse att hon kunde komma åt information ingen man skulle lyckas med. Han kom aldrig att ångra sig. Kate Warne blev hans bästa agent och lyckades bl.a. stoppa det första mordförsöket på Abraham Lincoln.

Söndag 13 mars 2022  kl. 17.00 på Medborgarhuset i Staffanstorp
Biljettpris: Medlem 190 kr, ej medlem 240 kr, studerande under 26 år 60 kr.


Årsmöte med underhållning av sopranen Elin Eriksson med pianist

En lyrisk sopran

Elin Eriksson förtrollade oss med sin sång när Malmö Opera hade sin säsongspresentation här i Staffanstorp i höstas. Elin är en lyrisk sopran med rötterna i Lund, utbildad vid Musikhögskolorna i Piteå och Malmö och nu på Malmö Opera Academy. Hon är en flitigt anlitad konsertsångerska med många stora verk på sin repertoar.

Torsdag 24 mars 2022  kl. 19.00 på S:t Staffans församlingsgård i Staffanstorp
Biljettpris: Gratis för medlemmar i Staffanstorps Teaterförening, scenpass 100 kr, ej medlem 150 kr.

Själva årsmötet är endast för medlemmar. Obligatorisk anmälan till biljettombuden, se nedan. Årsmöteshandlingar finns i möteslokalen den 24 mars samt i Rådhuset i Staffanstorp och på Hjärups bibliotek fr.o.m. 10 mars.Hasse Andersson och Monica Forsberg

En riktigt nostalgisk eftermiddag speciellt för Staffanstorp! Hasse och Monica sjunger, spelar och berättar historier från sina många år med turnéer över hela landet, den egna TV-showen Hasses lada, Melodifestivalen och mycket annat. Sång, musik och skratt alltså!

Ingen paus.

OBS! DATUMÄNDRING TILL LÖRDAG 21 MAJ 2022  kl. 15.00 på Medborgarhuset i Staffanstorp
Biljettpris: Rad 1 – 8, medlem 240 kr ej medlem 290 kr
Rad 9-12, medlem 210 kr, ej medlem 260 kr
Rad 13 – medlem 180 kr, ej medlem 230 kr
Studerande under 26 år, 60 kr


Teaterresa in till musikalen ”Så som i himmelen” på Malmö Opera

Se mer information under Resor.


Det stora oväsendet

En riktigt burlesk fars om häxor, präster och gycklare som levereras av Malmö Opera från ett lastbilsflak som byggts om till teatervagn! Manusförfattare är Rickard Söderberg. Det blir en resa tillbaka i tiden, till ett samhälle som skakades av vad som kallas ”det stora oväsendet”, en masshysteri där människor pekade ut varandra som häxor för att skydda sig själva. Kom på premiären som även detta år är i just Staffanstorp!

Lördag 4 juni 2022  kl. 14.00 på City Gross parkering i Staffanstorp
Fri entré!


Picknickkonsert under stjärnorna

Vi meddelar medverkande senare, men boka datum redan nu. Arrangemanget genomförs i samarbete med Staffanstorps Hembygdsförening.

Lördag 20 augusti 2022  på Åstradsgårdens trädgård


Biljettombud

Gerty Lindén 046-25 47 66, 0708-40 78 11
eller via mejl: tea.staf@hotmail.se


Pausservering

Läs mer här.